2011. július 26., kedd

Conservatory álom a Cow-tó / München ingázók vigyázz!

Conservatory álom a Cow-tó / München ingázók vigyázz!:
Környezet:

A napfényes apartman található, mindössze három perc sétára a magas le-és tehén-tó. Megfelelő bevásárló-és iskola a közelben. Mielőtt a ház egy buszmegálló kirándulásra a város központjában Augsburg és a magas Zoller állomás, ahol ez csak egy rövid sétával elérhető. Ez a közvetlen kapcsolat ideális ingázók Münchenben.

Residence:

Az 1990-es építésű apartman komplexum közösségi kerékpár, mos és szárít is alagsorban. A közösség áll, 10 fél, amely szét két egymást követő házak. A felajánlott lakás található a ház mögött épület oldalán. Köszönjük, hogy a közösség kertben egy kis játszótér a friss levegő, és a grillezés élmény nem akadály. A házak fűtése gáz központi fűtés. A növény is az élő házmester nem csak karbantartásáért felelős szabadtéri berendezések, hanem a tisztítási a lépcsőn, úgy jön ide, hogy nem működik az Ön számára.

A lakás

A mélygarázs, egy tágas alagsori szoba, a konyha és egy teljesen automatikus üzem télikert árnyékolók tartalmazza. A hálószoba padlóján fektettek. A másik szobában van cserépkályha kizárólag. Minden fürdőszoba szerelvény a Grohe. Összességében lehet beszélni egy kiváló készülék.

Ezen felül a költségek 280 € zzgl.Strom
Ár: 148.000 EUR VB