2011. július 27., szerda

Penthouse lakás kiváló helyen, zavartalan kilátás Fő

Penthouse lakás kiváló helyen, zavartalan kilátás Main:
Az abszolút csendes helyen látványos South Main pillantással, akkor egy 30 négyzetméteres terasz nagy "Sunrise és a naplementét" élmény.
A penthouse lakás található, egy 5-családi ház. A belmagasság 2,90 méter van minden szobában, nem rámpák, az egyik a sima beton födém rakták, amely biztosítja a kellemes hőmérsékletet a forró nyári napokon. Mind a három hálószoba van közvetlen hozzáférése erkély. A két fürdőszoba egy nagy zuhanyzóval, WC és mosdó is egy fürdőszoba káddal. A lakás három erkéllyel.
A múltban a lakás a legfelső földön is fűtött padló, az esztrich és a Elektrorohinstallation befejeződött. A három nagy ablakokkal, minden a vakok, élvezheti a kilátás a hegyekre a Spessart. Ez a hely ideális a saját hobbi használatra, gyűjtemények, iroda vagy raktár, stb
4 nagy csúszó ablak elemei a lakás fényárban úszik a tágas nappali-étkező és enni konyha csodálatos kilátással folyami tengerjáró hajók, hattyúk és állatvilága igen gazdag a Fő.
Az alagsorban két nagy hobby szoba és két fürdő, iroda, vendégszoba, stb használható. Természetesen tartalmaz egy nagy garázs és 2 parkolóhely a lakásban.
Volt egy jó minőségű elektromos, kábel, műholdas TV, internet és a telepítés
meghatározott minden szobában az alagsorban. Friss vízcsapok is a garázsban, és a nagy erkély. Hangszóró doboz található az egész emeleten, a fal és a média.
Az egész lakás elektromos redőny van felszerelve, meg lehet nyitni a távirányítóval a központi.
Egy további kémény használható csatlakozni egy kandalló.
A lakás nem lakható. A Rohinstalltion az elektromos, víz-, padló, parketta és belső vakolat befejeződött. A belső tér is, amelyet a vevő.
Ár: 295.000 Ft