2011. július 22., péntek

Élet ruihger helyen - használja elérhető a 2011/10/01

Élet ruihger helyen - használja elérhető a 2011/10/01:
Élet ruihger helyen - használja elérhető a 2011/10/01

Fekvés Leírás:
Az ingatlan áll egy csendes lakónegyedében Bonn-Duisdorf. A kerület Duisdorf jó infrastruktúra, az orvosok, fogorvosok, bankok, üzletek és szabadidős létesítmények állnak rendelkezésre. Hasonlóképpen, óvodák és általános iskolák. Továbbá van egy jó közlekedési kapcsolatokkal.

Leírás:
A lakás található, a felső emeleten egy gondozott 6-családi ház csendes helyen. Az ajánlat jól megtervezett négy hálószobás apartman, 85 nm-es nappali van egy szép és nagyon fényes nappali, hangulatos konyha, két hálószoba és egy fürdőszoba, WC. A fedett terasz van, hogy megünnepeljük a nappaliba, ahol élvezheti a csodálatos kilátás a távolban. A pincében és a parkoló közvetlenül a ház előtt, töltse ki az alábbi Angebot.Die fűtés biztosítja a távfűtés ára. Üres, mint a 2011/01/10.

Felszereltség:
Az ingatlan található jó állapotban van ellátva, hőszigetelt ablakok, a távfűtő, fedett terasz és parkoló.

Egyéb:
Minden információ ezen ismertetés volt, gondosan és a lehető legteljesebb. Mindazonáltal a jelenléte a hibák nem zárható ki. A jelen ismertetés tette nélkül garancia. Nagy szerepe van az adásvételi szerződés megállapodásokat. Ami az elrendezést és grafikák szerepelnek mérések telepítés, és ez az egész felelősség kizárt. Azt is hangsúlyozzák, hogy az alaprajzon grafika nem minden esetben a skála. Látogatások mindig lehetséges, de csak előzetes bejelentkezés alapján az Ön képviselője. Vásárlás tárgyalások csak folytatni a partnere. Ár változhatnak. A vásárlás jutalékmentes a vevő számára.


Díj: - jutalék szabad -


Adat
Ár: 115.800 €
Szobák: 4
Alapterület: 85m ²
Év: 1966


Ha érdekelt, kérjük használja a kérdőívet a jobb felső lap

A hirdetés el volt kifüggesztett Immonet.de Objektum: 16632344

Forrás: http://www.immonet.de/nordrhein-westfalen/bonn-wohnung-kaufen-87829c1113-101.html


További információ a hirdetést

Lenyomatát a szolgáltató

Ár: 115.800 Ft