2011. július 14., csütörtök

4 szobás lakás nagy erkéllyel, Wuppertal-Barmen jutalék nélkül

4 szobás lakás nagy erkéllyel, Wuppertal-Barmen jutalék nélkül:
Leírás
Családbarát osztott lakás, közös kerttel található kiváltságos helyzetét Wuppertal-Barmen központ (az út kb 300 m-re a lelátóról bevásárlóközpont érték és az Old Market) az első Emeleten egy gondozott 6-fél házat. Ha belépsz a házba, akkor kap egy szép nagy lépcső (2005 vakolt és festett) világos barna márvány és Wandrauputz. A padló a lakás borítja laminált és csempe. Eredetileg álló kétlakásos egység, mindkét egység került össze egyetlen lakás. A nagyvonalú nappali terjed négy szoba, egy tágas konyha közvetlen hozzáférést biztosít a nagy, menta V. erkély, egy kis fürdőszoba WC-vel / zuhanyzó és egy második nagy fürdő zuhanyzó / kád / ablak és egy hasznos tároló terület. A ház 1950-ben építették újjá, és egy takaros, modernesiertem állam.
Az utcai oldalon az épület plattírozott pala cserép és szigetelt alatta a Wärmedemmung.
Az egész ajtók és keretek újították 2000-ben bükk furnér. 2003-ban a teljes központi fűtési rendszer megújult. A nappaliban van egy kandalló és van egy kályha lehet telepíteni. Az egész ház lakott elsősorban a tulajdonosok és nagyon csendes. A havi. Lakhatási támogatás 350, - € beleértve a fűtést és a tartalékokat.

Fekvés Leírás
Kb. 5 perc sétára a belvárostól bevásárlóközpont Barmer értéket, az új vasútállomás (új buszmegálló), felújított nyitott ház, új Aldi és a Netto, Akzenta van, míg csendesen.
A környéken Barmen az elmúlt években a befektetők folyamatosan köré, és felújították (új utak. Csatornák, Einkausfszentrum stb.) Azonnal közelében óvodák, iskolák, sportlétesítmények, idősek otthona, stb áll rendelkezésre. Az apartman is alkalmas kereskedelmi célokra, például Artzpraxis vagy irodai, van egy nagyon központi helyen található.
Ár: 119.000 EUR VB