2011. július 15., péntek

(Dream) kislakás három szinten --- --- csökkentett

(Dream) kislakás három szinten --- --- Csökkenti:
A becslési érzékenyen által tervezett az építész lakást az emberek tudják, a legmagasabb életminőséget. Vonzó környezet, a modern építészet egy divatos korszellem hangulatot, tiszta vonalak, nagy ablakokkal, magas színvonalú épületek a legjobb minőségű .... Ez a legérdekesebb ingatlan szívében található a régi város Osnabrück a Nikolaiort. A legjobb az infrastruktúra egyesíti a kulturális és kulináris.
A régi város Osnabrück központi, csendes jelenti az életminőséget. A kis éttermek, üzletek, történelmi épületek, múzeumok és a karácsonyi vásár kínál különböző kezeléseket bő hangulatot. Pár perc sétára minden kulturális épületek, bankok, irodák és iskolák fog megvalósulni. Figyelemre méltó a következő osztályba helyi infrastruktúra, különösen az egyedülálló kilátás nyílik a különböző attrakciók a város központjában.
Amennyiben az ingatlan egyesíti a vonzó kislakás stílusú és
nagyvonalú teret egy jobb élet harmóniája. A
Ennek alapján, ez a modern apartman a pontszámok természetesen
unconsumed bája és barátságos világos szobában. 110 m²
Élettér, négy jó méretű szoba, egy
Mosókonyha és az öltözködés terén nyújt sok
Teret az egyéni élet ... Nagyon kellemes a térbeli
Szétválasztása WC és fürdő. Köszönhetően kényelmes nappalit lehet az oka, hogy a nagy ablakok, amelyek szerepelnek kívül minden helyiségben, sok a fény és a levegő be. A világos és barátságos konyha nincs felszerelve elektromos szerelvények, de egyben minden lehetőséget
nyugodt, hangulatos vacsora vagy összejövetelen.
És .. A telepített padlófűtés az egész lakásban ad neki meleget! A legfontosabb: A három felső emelet valaha egy kis erkély. Az abszolút fénypontja a tetőteraszon meghívja Önt tartózkodni a legjobb kilátások mindent.
Ár: 169,900 Ft