2011. július 16., szombat

Földszint lakás, kert, központjában található Viersen

Földszint lakás, kert, központjában található Viersen:
Vételár 110,000 €
Földszint
A központi elhelyezkedésű, Viersen
3 hálószoba (Schlafzimmer., nappali, hálószoba, konyha, 2 fürdőszoba, nagy erkély kerti EK és garázs)
1974-es év, gáz-központi fűtés megújult
A felajánlott lakás már a tulajdonos által lakott. Változása miatt a lakóhely, a lakás jelenleg lakatlan, és azonnal. Az apartman található, egy jól karbantartott társasházban, összesen csak hét lakóegységet, főleg a tulajdonos-foglalkozás. A lakás foglalja el a földszinten, a ház, és a kizárólagos használata kertben található a ház mögött (gyep berendezések).
3 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba káddal és a nagy helyet zuhanyzó, vendég WC, tároló helyiség (öltöző), tágas nappali, valódi parketta, erkélyes, 22 nm-es terasz napellenző és a hozzáférés (5 szint) kert. Külön, tiszta alagsori szoba és mosókonyha. Az újonnan telepített gáz központi fűtés (alacsony energia), garázs a ház mögött.
Az ingatlan található a szívében Alt-Viersen, körülbelül 200 méterre a sétáló övezetben. Számos üzlet és széles körű szabadidős és kulturális létesítmények közvetlen közelében található a ház. Is jelen Viersen, minden iskolai rendszer és elég óvoda. A város központja Süchteln vagy Dülken keresztül érhető el, a fejlett közlekedési hálózat könnyen és gyorsan (a köz buszmegálló kb 150m-re az ingatlan). A közlekedési kapcsolatok a tulajdonság ideális. Akár az A61 (Venlo-Koblenz) és a BAB 52 (Düsseldorf-Roermond), már csak 5 perc autóval. Így minden nagyobb központok a Rajna-Ruhr-vidék autóval mindössze 20-30 perc alatt jut el hozzájuk.
Az apartman által értékesített magán, jutalékok nem így. A lakás jelenleg nem lakott. A meglévő bútorok is törlődik gyorsan.
Ár: 110.000 Ft