2011. július 15., péntek

House - ingatlan és ossza meg idilli kert

House - ingatlan-és részvény idilli kert:
Ahhoz, hogy vesz egy házat itt, és az ingatlan részvények 50%-os

Az ingatlan található a csendes festői 06 268 Barnstädt.

A ház és a vagyoni érdekek jelenlegi tulajdonosa 50%-a kovács (ami már nem használják, mint a munkahelyen), egy garázs, egy kis pajta-szerű melléképület, és egy kicsi, de szépen gondozott kert, mely ideális a nyugodt pihenésre és a kikapcsolódásra.
A telek kb 500m ².

A ház maga fekszik egy egyszerű felújítás rászorultak állam. A tető egy normál állapotban. Az egész ház egy éjszakai tároló fűtés, amely 1998-ban épült.

A Rake, részben két lakóegységet. Ugyanakkor nincs külön bejárattal. A tetőtéri lakás, amely kereskedelmi forgalomba kerül, magában foglal egy tágas nappalit (kb. 20-25 nm), konyha (10 m²), egy kis tanulmányt, egy gyermek szoba (12 m²), egy tágas hálószoba ( 20-25 nm) való hozzáféréssel erkéllyel és egy fürdő egy ablak (6 m). Ami a részleteket a lakóterületek, sajnos, én csak gondolkodni erről (ez egy becslés)

A másik fele él otthon egy 89 éves egyedülálló férfi, aki szívesen kap szép "lakótársa". Ha van felkeltettük érdeklődését ebben az idilli ingatlan, vegye fel a kapcsolatot velem, és minden mást lehet szeretném tudni tőlem.

Amikor a tárgyaló ár, tettem 27, 000, - Euro.

PS Sajnos nincs z.Zeit jelenlegi képek egy belső a tetőtéri lakás.
Ár: 27.000 Ft VB