2011. május 29., vasárnap

Chic - gyönyörűen berendezett 3 légkondicionált apartman

Chic - gyönyörűen berendezett 3 légkondicionált apartman:
Chic - gyönyörűen berendezett 3 légkondicionált apartman

Helyszín Leírás:
Ez található a közelben a Mönchengladbach-Rheydt.in Schmölderpark - egy csendes, zöld Umfeld.Diverse üzletekben napi szükségleteit, valamint óvodák és iskolák gyalog is könnyen megközelíthető a tömegközlekedési kapcsolatok erreichen.Gute a közeli buszmegállóból - a vasútállomástól néhány percnyi sétával elérhető. Az A61 autópálya néhány percre.

Leírás:
A 86 m²-es 3-szobás lakás élvez a nagyvonalú vágott és a világos, barátságos Atmosphäre.Der nappali-étkező egy kilépési egy szép erkély. Ez a hálószoba, és egy konyha Kinder-/Arbeitszimmer.Die megy mentával Einbauküche.Das fürdőszoba káddal és zuhanyzóval ausgestattet.Dazu ott van a vendég fürdőszoba és egy gyakorlati Abstellraum.Zur apartman garázs a ház mögött és az alagsorban, egy külön Kellerraum.Für a nagyközönség van mosás és szárítás szoba és egy kerékpár pince.

Szolgáltatások:
A berendezése a lakás, hogy a jó minőségű bezeichnen.Sie valódi fa parketta található az egész lakóterületeket és a laminált padló a fürdőszobában márvány konyhát ausgestattet.Fenster padló fából készült, és redőnyök.

Egyéb:
Érdekli? Majd hívjon fel, vagy e-mail uns.Bei finanszírozási kérdésekre tudunk segíteni unverbindlich.Bitte veszi észre a mi sok különleges ajánlatok a honlapunkon: www.buddeimmobilienbetreuung.de

Díj: 3,57% ügynöki jutalék az áfát tartalmazza


Adatok
Eladási ár: 139.000 €
Szobák: 3
Lakóterület: 86m ²
Gyártási év: 1992
Elérhető: megbeszélés szerint


Ha érdekelt, kérjük használja a válasz űrlapot a jobb felső lap

Ez a hirdetés által beállított Immonet.de Ingatlan: 16292176

Forrás: http://www.immonet.de/nordrhein-westfalen/moenchengladbach-etagenwohnung-kaufen-121565c1117-20.html


További információk ezt a hirdetést

Lenyomata hivatal

Ár: 139,000 Ft