2011. május 30., hétfő

RE / MAX alku! 2szoba felújított lakás TOP! Jutalék mentes

RE / MAX alku! 2szoba felújított lakás TOP! INGYENES BIZOTTSÁG:
Hammer ajánlatot! A 2 szobás lakás teljesen fel lett újítva! A teljesen új fürdőszoba és WC is felszerelt magas minőségű kerámia Kaldewei, a matt fekete és a fehér fényes csempe érdemes nézd tovább. Hasonlóképpen, a hatalmas homok színű csempe a folyosón, és a konyhába. Nappali és hálószoba laminált padló. Minden szoba kap teljesen új hűtőrácsot, új, fehér műanyag ablakok ott használt.
A lakás erkélyes vaddisznó, amely a kötelezettségvállalás a konyhából, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tágas kertben. Mindegyik fél egy élő része a kertben. A padlás és a pince tartozik az ingatlan. A ház négy lakó személyek, a ház díj 50 €.
A Sons és helyét az autópályán Huchtinger kínál számos üzlet és a tömegközlekedési kapcsolatok a közelben. Az ingatlan lehet most beszerezni élő takarmány-és hajrá!

Az eladás ingyenes jutalék, azaz a vevő nem lesz közvetítő díj!

Minden adat ebben a prezentációban szereplő adatok alapján a tulajdonos. Az objektum információt állítottuk össze nagy gonddal. A pontosság az eladó, és az ellátási adatok, nem tudjuk elfogadni semmilyen felelősséget. A hibák és mulasztások kivételével. RE / MAX nemzetközi hálózat, az egyes irodák és az egyes közvetítő jogilag önálló és független.
Ár: 49.800 Ft