2011. május 31., kedd

Kiváló minőségű 4 szobás duplex lakás, parkoló és 55 + KFW

Kiváló minőségű 4 szobás duplex lakás, parkoló és KFW 55 +:
Ingatlan:
Ez az apartman (zárt a terv kék) foglalja el a földszinten és az 1. Emeleten, a tervezett energiahatékonysági KFW55 házat.

Az alsó szinten lakás tágas nappali és étkező hozzáférést biztosít a konyha, egy tárolóhelyiség és egy WC-vel. Használja a lépcsőn a teremben kap, hogy a felső emeleten, ahol a nappali és a hálószoba. Az emeleten van két fürdőszoba, ez egy felszerelt káddal, a másik egy zuhanyozó.

*** A szoba az alagsorban (a tervben pirossal jelölt) mintegy 28,7 négyzetméter elérhető közvetlenül a lakásban, és kap egy padló és a két ablak (külön kérésre, a harmadik ablak), és fel lehet használni a további lakótér vagy nagyon jól, mint egy tanulmány kell használni. A szabadtéri terület abgeböscht, amely megtámadja a szoba sok fényt .***

*** Vannak tehát .*** 125,17 m + 28,7 m = 153,87 m álló

Az apartman tartalmaz egy 95 m²-es kert és saját parkoló.

Várható befejezés november 2011.

Helyszín:

A központi elhelyezkedésű, a népszerű kerületében Hamburg Niendorf, Tibarg a ház közelében egy összesen 3 lakóegységet terveznek.

Szolgáltatások:

A funkciók megtalálhatók a mellékelt részletes leírás.

- KFW 55 Energiahatékonysági Ház (jövő)
- Három-ablaktábla hőszigetelő üveg
- Teljes fürdőszoba (egészségügyi Keramag Renova-i 1 terv vagy azzal egyenértékű, Grohe csaptelepek, vagy azzal egyenértékű)
- Vendég WC
- Padlófűtés
- Terasz kerti
- További szoba kb 30 m²-es az alagsorban
- Kiváló minőségű felszerelés

Az akvizícióval kapcsolatos költségek, mint a föld adó, közjegyzői díjak és a rendszerleíró adatbázis, a jutalékot, csak a vevőnek. A Bizottság ebben az esetben 3,55% ÁFA a beszerzési ár és érdemes a szerződésben és esedékes.
Ár: 355,000 Ft VB