2011. május 28., szombat

NICE AVENUE Aachen. Ingyenes apartman földalatti parkolóhely 1 A

NICE AVENUE Aachen. Ingyenes apartman földalatti parkoló 1 A:
Leírás
Aachen Lousberg --- --- Nizzaallee luxus lakónegyedben lábánál a Lousberg található, és közvetlen közelében a RWTH egyetemi ez Luzusappartment. A ház 1994-ben épült a négy épület. Van összesen 45 lakóegységet. A lakás az 1. Emeleti épület, 15 lakás egységek. A ház liftes. Takarító szolgálat és takarítás szervezik központilag egy property manager. A karbantartási A tágas kertben is központilag vezérelt. Az alagsorban a létesítmény mélygarázs. TV kábel.
A közelgő különleges értékelések, az eladás tárgya is részt vesz a 1301%. A feltételezett összesen 25.000 euró, ez azt jelenti, részesedés EUR 325,25
Létesítmények
A lakás teljesen felújított 2010 decemberében és felszerelt luxus márka Birnbaum 2 csík laminált lépéshang szigeteléssel. A lakás teljesen berendezett, mint új, és kész mozog. Azt is frissen festett. Az ablakok sötét fa keret dupla üvegezésű ablakokat és összhangban legyenek a gyönyörű néző erkéllyel Lousberg. A lakás fűtése: padlófűtés. A belső tér világos csempézett fürdőszoba és a mosogató mellett, WC-vel és káddal és zuhanyzóval. A víz felmelegítése, mint egy gázkazán.
Nolte A konyha új és használatlan. Ez a program a Manhattan, a színkombináció Boston Cherry, a kontrasztok, fehér és alumínium a jelenlegi sorozatban. Továbbá, a konyha fel van szerelve SIEMENS márkájú készülékek, mint például a bázis hűtőszekrény, tűzhely kerámia főzőlap, páraelszívó, valamint az elegáns fekete Teka medence kiváló minőségű szerelvények. A ház még egy zárható tároló, egy mosókonyha és egy nagy földalatti parkoló.
Ár: 139,000 Ft