2011. május 29., vasárnap

Jó befektetés: Tágas lakás a ...

Jó befektetés: Tágas lakás a ...:
Jó befektetés: Tágas lakás extrákkal Eisenberg / Pfalz

Helyszín Leírás:
Eisenberg található a Pfalz-erdő természetvédelmi terület. Számos kikapcsolódási lehetőségek számos történelmi pontok táj keretezi a széles, nyugodt és változatos erdők a Pfalz Forest ellátják az érdekelt az ideális beállítást. A Thunder Mountain és környéke, ami lehetőséget teremt a helyi borút számos sportolási lehetőség, mint a medence, mini golf, lovaglás, tenisz, stb Eisenberg van egy általános iskola, öt óvoda, egy kettős alsó és felső középfokú iskola, középiskola, szakiskola, integrált üzleti iskola és egy Community College. A képviselő havonta színház ad otthont koncertek és színházi előadások. Eisenberg elérhető útvonalakat, szinte pontosan a közepén a folyosó Kaiserslautern Mannheim, mindössze 4 km-re az A6-os (exit Wattenheim) távolságra. A város vasútállomás vonal Grünstadt RAM. Eisenberg határok nem csak a B47, de van Dreisen a B-40 és A-kapcsolt Mainz 63 Kaiserslautern. Minden irányban sok busz csatlakozások. További információk: http://www.kirchheimbolanden.de http://www.donnersberg.de

Leírás:
1960-ban épült lakóépület központi helyen, közel az iskolába Eisenberg. A lakás a 2. Padló és karbantartott állapotban. Ez fényárban úszó tágas, és szintén 2 tároló és 2 teljes fürdő. 2 erkély, zárt parkoló és egy további parkolóhely a kényelmes e vonzó lakás. Egy alagsori szoba is rendelkezésre áll.

Szolgáltatások:
A hálószoba a mérete 12 és 20 nm-es, és fel vannak szerelve PVC-padló. A konyhában, nappaliban és a folyosón csempe megállapított. A szobák a felső főleg faburkolatú. A berendezés az összes ablak üvegezett ISO-műanyag kettős. A komplexum van felszerelve, gáz központi fűtés.

Egyéb:
A zárt parkoló és parkolóhelyet is magántulajdon, és tartozik a lakás. A hang támogatása a finanszírozási kérdéseket is ajánlanak. Most ahelyett, hogy bérleti díj megtérül, mert a jelenleg kedvezőbb hitel arány 4,25%-os költség-nyugdíjazás, az igazi alternatívája a nyugdíjbiztosítás.

Díj: 3,57% együtt. Adó


Adatok
Eladási ár: 98.000 €
Szobák: 5
Alapterület: 120m ²
Gyártási év: 1960
Elérhető: megbeszélés szerint
Látogasson el: igény szerint


Ha érdekelt, kérjük használja a válasz űrlapot a jobb felső lap

Ez a hirdetés állították keresztül Object Immonet.de: 5900951

Forrás: http://www.immonet.de/rheinland-pfalz/donnersbergkreis-eisenberg-etagenwohnung-kaufen-101827c1117-6.html


További információk ezt a hirdetést

Lenyomata hivatal

Ár: 98.000 Ft