2011. május 28., szombat

Nincs jutalék - a paradicsomban és előkelő elhelyezkedést. Nagyon ...

Nincs jutalék - a paradicsomban és előkelő elhelyezkedést. Nagyon ...:
Nincs jutalék - a paradicsomban és előkelő elhelyezkedést. Nagyon központi elhelyezkedésű, nagy nyugati terasszal

Helyszín Leírás:
Az apartman található, a lombos udvaron közötti terület Luitpold Park és az olimpiai park, ahol sétálni télen szánkózni, vagy csak pihenni. Ugyanakkor van a tökéletes közlekedési kapcsolatok villamossal (No. 27) és az U-Bahn (U3). Még a bicikliút nagyon rövid. Minden vállalkozás, amely szükséges az Ön mindennapi igényeinek és számos étterem van a közelben.

Leírás:
A paradicsom és előkelő elhelyezkedést. Központi elhelyezkedésű 3-szobás lakás, nagy terasszal, kilátással a Nyugat ápolt közös kert. Szerető, egyénileg és felújított, magas színvonalú. A 3storey lakóépületet a stílus a 70-es volt, nagy teraszok és erkélyek, 2003-ban teljesen felújították beton. Ebben az összefüggésben, a tetőt cserélni. A fűtési rendszer (gáz) cseréltek 2008. A hangulatos három szobás lakás, amely egy nagy nappali nyitott konyhával. A nagy nyugati teraszon kiterjeszti a nappaliban az év során, és a negyedik szobába. Élvezze a kellemes hétvégi és nyári estéken. Az ezt követő, rendkívül gondozott kert közösség egy zöld oázis a város szívében. Idillikus, nagyon csendes, és még mindig a közepén. A két hálószoba a keleti nyújtani a zöld szem bambusz. Keresztül, a padlótól a plafonig ablakok és ajtók is kereshetünk egy helyet a reggeli napsütésben, és reggelit kívül. A fürdőszoba és a WC külön. Fürdőszoba és WC is teljesen átalakították, így egy elegáns mediterrán hangulatot. A fürdőszoba kínál, az aszimmetrikus, nagy fürdőszoba zápor. A hallban van egy nagy szekrény. A nyitott konyha új, fényes fényes felszerelt konyha és mindig nagyon jó minőségű felszerelt készülékek - mosogatógép, elektromos sütő, kerámia főzőlap, sütő szállításra, beleértve pirolízis, mikrohullámú sütő, nagy hűtőszekrény és a fagyasztó. Hasonlóképpen, itt van egy professzionális mosó-szárító AEG hoztak létre. Illeszkedik a konyha, az emeleten nagy, világos terrakotta csempékkel. A konyha a nappali terület körülhatárolt egy igazi fa bárban, amely a fénypontja minden meghívást. A tölgyfa parketta minden nappaliba költözött küszöbök. A fából készült ablakok elektromos redőnyök.

Egyéb:
A ház egy pince és egy parkolóhely a garázsban. Továbbá van egy mosókonyha minden polgára számára is rendelkezésre áll. A lakóterület 10 négyzetméter az erkélyen is.

Részvételi díj: nincs külön jelzés


Adatok
Ár: 359.000 €
Szobák: 3
Lakóterület: 83m ²
Gyártási év: 1972
Elérhető: megbeszélés szerint
Látogasson el: igény szerint


Ha érdekelt, kérjük használja a válasz űrlapot a jobb felső lap

Ez a hirdetés által beállított Immonet.de Ingatlan: 14271271

Forrás: http://www.immonet.de/bayern/muenchen-nord-schwabing-west-erdgeschosswohnung-kaufen-10981d1118-2.html


További információk ezt a hirdetést

Lenyomata hivatal

Ár: 359,000 Ft