2011. augusztus 25., csütörtök

4 szobás földszinti lakás kerttel + + zárt parkoló szauna Gifhorn

4 szobás földszinti lakás kerttel + + zárt parkoló szauna Gifhorn
38 524 OT-Sassenburg háromszög, Gustav-Rothbart-Ring 14

Nagyon szép, csendes földszinti lakás egy 4 családi ház kellemes otthont és a közösség Nachbarn.Terrasse, kert, szauna, kerti fészer és a zárt parkoló + tároló helyiség és a vendég parkoló a fejlesztési területet a szomszédos erdő és üdülőövezetében. Csak 30.-/month tartalék kizárólag javításokat.

Különösen alkalmas az idősebb pár vagy a fogyatékkal élők, hanem a gyermekes családok és / vagy a kutya nagyon jól használható. Játszótér kb 100m Entfernung.Schule kb 1 km-re található. Óvoda a faluban.

A város Gifhorn Gifhorn, és az újonnan épült kórház, sok speciális egység mintegy 3 km-re. Minden rendelkezésre: szupermarket, iskolák, óvodák, orvosok, pékek, hentesek, fodrász, gyógyszertár, italok piacán, auto javítóműhely, festék bolt, étterem, bank, rekreációs területek, tavak, navigáció csatorna, így sokkal, sokkal több .....

View megéri! Ott élsz, ahol mások nyaralását!
Kép már tudatosan nem állított! Meg fogsz lepődni. Profil csak előzetes időpontegyeztetés alapján, és csak komoly potenciális vásárlók. Ez wissen.Wohnungsbesichtigungen értékelni a minőségi földszinti lakás és az adott helyzetben a kíváncsi emberek nem végeznek!
Ár: 150.000 Ft