2011. augusztus 19., péntek

Gyönyörű teljesen felújított, három hálószobás apartman Horrem

Gyönyörű teljesen felújított, három hálószobás apartman Horrem:
Az apartman provionsfrei által kínált tulajdonosa.

Feltétel: jól karbantartott / továbbfejlesztett minőségi berendezés nagy
Utolsó felújítás: 08/11, 09/11, 11/10, 11/05 és 11/08
Gyártási év: 1977
Olaj központi fűtés
Üres: bejelentkezéssel
HOA díj: 268, - € uro

A kifinomult multi-családi ház, csendes központi helyen, Kerpen-Horrem kínálunk Önnek ez a frissen felújított és teljesen modernizált, három hálószobás apartman a magán. Ez egy gyönyörű, jól karbantartott lakás családi lakossági létesítmény Kerpen, gyönyörű kilátással. Csak 5 percre az állomástól.
A lakás az első Emeletén egy bérház.
A ház egy csomó kényelmes, mint egy lift rendszer, mélygarázs, portaszolgálat, és egy szabadtéri területen játszótér.

Az alagsorban van mosókonyha, kerékpártároló és saját pince. Az apartmanház 36 lakóegységet, amelyek közül 99%-os tulajdonosa a tartózkodási magát. Mindenki fizet a figyelmet a közjó. Ez egy egészséges közösség tulajdonosok egy jó tartalék állomány. . A múltban a széles körű rehabilitációs végrehajtott intézkedések (tető felújítása, oromfal fal szigetelése, cseréje kaputelefon rendszerek, új fűtési rendszer, a kert által fenntartott a gondnok, hogy a lakás egy parkolóhelyet tartozik a kollektív garázs is, mint a pénzügyi rendszer nagyon érdekes .. Bruttó bérleti díj magában foglalja az összes közüzemi + garázs Jelenleg kb 650,00 € vagy nagyobb

A lakás az első OG. Ez egy nagy nappali-étkező, konyha, egyedi konyhaszekrény benne van a vételár, felújított két hálószobás, egy fürdőszoba, egy WC-ben (mindkettő 2008-ban. Apartman kínál a funkcionális elrendezés és nagy, világos szobák. Egy szép napos erkély kilátással A gondozott kert. Minden ablak dupla üvegezésű. Akadálymentes és alkalmas kerekes szék is.

Info a 0163/2420205 vagy 02273/5819181
Fam Kadiri
Ár: 84.000 Ft