2011. augusztus 28., vasárnap

régi épület lakás eladás délre RGB magán ...

régi épület lakás eladás délre RGB magán ...:
A lakás a földszinten egy régebbi, de nagyon jól karbantartott komplexum összesen 18 hétvégén, és nagylelkűen. Mivel a keleti-déli tájolás is szinte egész nap élvezheti a napsütést. Mellett a 2 emeleten 1 nagy nappali és egy hálószoba, két kis gyerek, 1 nagy konyha, 1 fürdőszoba és WC-vel. A szép erkély nyílik az udvaron ápolt kertek növeli a minőségi élet. A pincében tároló és közös területek szárítás, kerékpárok állnak rendelkezésre. Parkolás mellett és előtt a növény. A bérleti díjak a parkolóhely áll rendelkezésre kb 150m távolságra.

Minden ablak csempézett műanyag keret dupla üvegezés, a fürdőszoba fala fényes fehér, fürdőkád. A lakás fűtése saját gázkazánnal, ami kedvező hatást gyakorol a fűtésszámlát.
Elhelyezkedés

A rezidencia központi fekvésű keleti részén a belváros egy békésebb környezetben. A Szent József Kórház található, közvetlen szomszédságában. Minden üzlet található a közeli környezetben. Mivel a nyilvánvaló kapcsolatot a A3 felé Passau - Nürnberg, a lakáshelyzet nagyon érdekes.
Kiálló rehabilitációs / homlokzat, erkély, a tető szigetelése / üzem 2012-re a geplant.Diese kell fizetni a tartalékokból.
Egyéb: renowierungsbedürftig valamit.
Kapcsolat: dimension@gmx.de
Ár: 145.000 EUR VB