2011. augusztus 15., hétfő

Vásárlás olcsóbb, mint bérelni! Wetschewell közelében Castle Wickrath

Vásárlás olcsóbb, mint bérelni! Wetschewell közelében Castle Wickrath:
Leírás:
A lakás található, a 2. emeleten egy 6-családi ház.

Felszereltség:
3 Z, C, D, fürdőszoba, külön WC, erkély, tároló és egyéb nagy szoba a padláson. A lakás újonnan felszerelt csempe és laminált. Hasonlóképpen neuse ablakok és ajtók lettek telepítve a Rölläden kereteket. Vagy a fürdőszobában vagy a mosókonyha mosó-és szárítógép is helyezhető. A nagy kertben lehet használni az összes család, és kínál számos lehetőséget a gyermekek játszanak. Minden polgára számára a kertben egy grillező rendelkezésre áll. Egy teljesen új cég ALNO konyha gránit munkalap, lehet tenni.

Tartózkodási hely:
Átlépése után az utcán van a zöldövezetében parkok Wickrather vár. Mögött a kertben van egy területen. Mindkét lehetőség meghívja Önt járni, különösen a tulajdonosok egy kutya. Üzletek / pékségek például Ex. Aldi, Netto található közelében. Busz kívül a bejárati ajtót. Iskola és óvoda belül. Az adagoló út A61 irányba Venlo és Kobe Lenz is pár percen belül.

Egyéb:
Van ez a haza, mint egy "ugródeszkaként" használják, hogy vesz egy családi otthon, mivel az finanszírozásának terhét olcsóbb számunkra, mint egy megfelelő lakást bérelni!
Mivel a lakás értékesített közvetlenül a tulajdonos, nincs közvetítői díj.
Ár: 69.500 Ft VB