2011. augusztus 15., hétfő

4,5 szobás duplex apt fantasztikus helyen

4,5 szobás duplex apt fantasztikus helyre:
Ez a lakás két szinten négy hálószoba plusz egy galéria és stúdió található előkelő lakóövezetében csendes Cul de Sac. A duplex apartman világos és tágas tereivel. A nappali és az étkező meg tágas és jó minőségű. Könnyű, pihenést és kikapcsolódást is rendelkezésre állnak. A nem fertőző és a tető loggia, több mint 10 m², meg lehet nézni madarak vagy sodródó csendben köszönt a hajó a Neckar. A stúdió több mint 35 m², akkor akadálytalanul fejlődhetnek.

A padlóburkolatok parafa, laminált és csempe, a durva vakolat a folyosón és a hálószoba biztosítja a kellemes belső klímát. A lakás nincs szőnyeg meghatározott. A tágas étkező, dupla mosdókagyló (nem tartalmazza ajánlat) kád, zuhanytálca és nagy Sprinz üveg zuhanykabin kínál a fürdő területén. Minden Velux tetőtéri ablakok vannak ellátva napsütés elleni védelem vakok. A gyerekszoba és a hálószoba a belül és kívül a stúdióban, átlátszó hővédő hatékony Velux árnyékolók.


A jól tervezett és jól megtervezett alaprajza lehetővé teszi a tágas nappali életet. A nappali fényárban úszik, és veszi körül kellemes hangulatot. A csarnok jönnek keresztül csigalépcső a bükk-rúgást a napsütötte galéria és továbbra is a stúdióba. Még főzés öröm itt. A konyhában van egy nagy ablak a dél-nyugatra néző tetőtéri terasz, és akkor még mellé a készítmény az élelmiszer szemed vándorol ismét a szabadba. A hálószoba van közvetlen hozzáférése a második erkély.
Ár: 288,000 EUR VB