2011. augusztus 17., szerda

Nizza 1 szobás lakás garázzsal az EK-Horn-Bad Meinberg

Nizza 1 szobás lakás garázzsal az EK-Horn-Bad Meinberg:
Az ideális otthon fiatal és idős! Ez a gyönyörű lakás, a földszinten egy gondozott 6-családi ház a fürdőváros Bad Meinberg, és a következőképpen oszlik meg: előszoba, nagy nappali / hálószoba, konyha, nagy fürdőszoba, lapos belső gázfűtés, tároló helyiség, erkély, tároló és parkoló a mosógép és szárítógép Közösség az alagsorban és a garázs.
A folyosón egy tisztán egy takarítónő, fenntartotta a kert egy kertész.
A bejárati ajtó van egy kaputelefon.

A ház áll egy visszaháramló tulajdon. A bérleti jelenleg 375,24 € évente. Az éves bérleti összeg tartalmazza a havi HOA díj.

A lakás egy csendes 30-övezet és mindössze 5 perc sétára a városközponttól / spa. A legközelebbi szupermarket kb 10 percre van, és a sár helyszínen érhető el kényelmesen kb 5 perc. Elérheti, hogy a buszmegálló kb 5 perc alatt.

A lakásban egy felszerelt konyha áll rendelkezésre. A sütő benne körülbelül 9 éves, a Miele hűtőszekrény vásárolta mintegy 7 évvel ezelőtt. Minden kiváló állapotban. Természetesen a lakás nélkül is megvásárolhatók a konyha, a beszerzési ár, akkor csökkent 400,00 €.

2009-ben, tudom telepíteni az új Schüco Window.

Az alagsorban is van egy új ablakot, mert a szoba eredetileg a "edzőterem". Világítás és konnektor állnak ott.

2010-ben, új laminált padló fektettek.

A garázs jelenleg bérelt. A bérleti is örömmel fogadták, vagy ha ez nem szükséges, meg kell szüntetni az általam időben.

A hazai tulajdonosok szövetség által kezelt teljes munkaidőben rendszergazda. A menedzsment díj tartalmazza a havi bérleti díj összeget.

A ház egy kábeles kapcsolatot, keresztül a megfelelő vevő a digitális televíziózás
Ár: 27.900 Ft