2011. augusztus 20., szombat

** Befektetési vigyázz! Hát ... .. engedje ca ...

** Befektetési vigyázz! Hát ... .. engedje, hogy ...:
** Befektetési vigyázz! Hát ... .. engedje ca 4% Bruttomietrendite !!!**

Fekvés Leírás:
A lakás egy jó lakónegyedében Baldham.Baldham részét a közösség Vaterstetten található és mintegy 18 km-re keletre a főváros München.Baldham nagyon jó infrastruktúrával és számos Freitzeitmöglichkeiten.Einkaufsmöglichkeiten, orvosi ellátás, óvoda, iskolák, éttermek kínálnak , sportlétesítmények és még sok más helyben. A golfpálya a Nähe.Viele tó és az Alpok autóval gyorsan erreichen.Zur S-Bahn és az új piaci központja Baldham van mintegy 10 mozgatja Gehminuten.Die vonat csúcsidőt 10 percenként óra. 25 perc alatt van Münchenben Innenstadt.Nur 5 perc van az autópálya összekötő haj (A 99)

Leírás:
Szeretné befektetni a pénzét egy értékálló ingatlanokba? Legjobb lenne, ha ez is bérbe is, majd a STOP ... Kérjük weiterlesen.Die apartman jól szabott IM1. Emelet (tetőtér) egy kis, kezelhető lakóépület előfordulásának Baldham.Nach marad a munka konyha egy nagyon vonzó és jól felszerelt Einbauküche.Nebenan a hálószobában. Az egyenes kap az ajtót egy szekrény faltól-falig. Aztán ott van még elég hely egy nagy Doppelbett.Dann belülről, de nagyon szépen felszerelt fürdőszobát. Ez is egy Waschmaschinenanschluss.Zum Végül a nappali vonzó méret és a hozzáférést a nyugati erkély. Itt élvezheti a nap estig. És van egy csodálatos kilátás nyílik a Grüne.Die szoba mérete: nappali kb 23,34 m² 13,11 m² Konyha kb alszik körül mintegy 5,09 m² Fürdőszoba 5,05 m² 6,22 m² erkély előszoba körül mintegy 5,10 m = 1 / 2 nappalival. 2,55 m² Következtetés: A legjobb 2-szobás lakás bérbe a befektetők számára!

Felszereltség:
Padló:-új laminált padló a nappaliban, hálószoba és előszoba-beigemarmorierter padlóburkolatok a konyhában és a fehér csempézett padlón BadBad:-hellgraumarmorierte fali csempe (mennyezeti magas)-kád, mosdó, WC, fehér-mosógép csatlakozás, ha szükséges, a gép-praktikus polcok a mosógép Konyha: felszerelt konyha, L alakú, fehér-fronton a munkalap 5,10 m² GegensprechanlageSatelittenfernsehanschlußKeller:-kb. 12m ² ház kerékpármegőrző a szárítás Közösség MünztrocknerTiefgarage: önálló (nem duplex), nem szerepel-ára a beszerzési ár 14.000,00 €

Egyéb:
Az eladó / bérbeadó fogja képviselni bennünket. További tárgyalások és a közvetítés, mi fog végezni az Ön számára során komoly érdeklődés, amely a teljes címét és telefonszámát is biztosított. Látogatások csak előzetes egyeztetés alapján a közvetítő ingatlan tanácsadó, és privát rendezvények vezethet jutalék. Ha tárgyat a felajánlott itt már tudjuk, kérjük, értesítsen minket 3 napon belül. Mivel ez az ajánlat csak akkor kezelhető bizalmasan és tervezett, eredményeképpen a közzétételi harmadik feleknek a jutalék felelősséget! Ez a füzet jött létre szerint az eladó / bérbeadó. Az adatok pontosságát tudunk semmilyen felelősséget nem vállalunk, hiba van fenntartva. Feltételek vonatkoznak, amelyek megtekinthetők a-www.immo ex.de.

Díj: 3,57 KM beleértve 19% ÁFA


Adat
Vételár: 185.000 €
Szobák: 2
Alapterület: 55m ²
Space: kb 14m ²


Ha érdekelt, kérjük használja a kérdőívet a jobb felső lap

A hirdetés el volt kifüggesztett Immonet.de Objektum: 16809300

Forrás: http://www.immonet.de/bayern/ebersberg-baldham-etagenwohnung-kaufen-87010c1117-6.html


További információ a hirdetést

Lenyomatát a szolgáltató

Ár: 185.000 Ft