2011. június 26., vasárnap

Apartman nagy terasszal a Witten, Herdecke, Dortmund hó

Apartman nagy terasszal a Witten, Herdecke, Dortmund Hó:
Modern lakás, nagy terasszal Witten, Herdecke, Dortmund-Snow

Apartman leírása:
Apartman is osztott 70 m²: nappali és konyha hozzáféréssel nagy terasz, felszerelt konyha, fürdőszoba zuhanyzóval és káddal, hálószoba, fürdőszoba, saját pince elérhető közvetlenül a lakásban. Van egy közös medence tér mosógép és szárítógép. Egy garázs, elektromos kapu meghajtó közvetlenül a ház is lehet vásárolni a 6000 €-..

Leírás:
A lakás található, az alagsorban egy 1995 épült tiszta, szabadon álló, hat családi házban. A cél, gondosan karbantartott és gondozott egy rendszergazda, a homlokzat festett csak 2010 új.

Felszereltség:
Gáz központi fűtés, központi melegvíz-ellátás, fehér műanyag ablakok dupla üvegezés és redőnyök, minőségi parketta a nappali, hálószoba és előszoba, konyha, fürdőszoba és WC csempézett.

Tartózkodási hely:
Nagyon jó kinézetű és nappali helyzet "a hó" a Tri-City háromszög között Dortmund és a Witten-Herdecke. Az élet egy gyönyörű zöld környezetben. A közelben van fenn kizárólag lakásépítés. Kényelmes közlekedés autóval és tömegközlekedéssel. Élelmiszerbolt a pékség, automata megtakarítás, finom snack, üzlet és több orvos gyalog is könnyen megközelíthető.

Egyéb:
Az ingatlan ideális befektetésnek, mert örülök, hogy legyen jó és megbízható bérlők (460, - € bérleti díjak), de ez is lehet vásárolni saját használatra.
Az ingatlan értékesítése magán, és így megspórolja jutalék.
Ár: 134.000 Ft