2011. június 20., hétfő

Dream haza sok-sok környezetben

Dream haza sok környezetben:
Dream haza sok-sok környezetben

Nyílt és világos él mindent, amit kívánsz, jól ápolt, a földszinten egy 5-családi ház, 2001-ben épült egy szép lakást, és az összes szomszéd a saját otthonukban is.

Nyitott nappali-étkező-konyha, hálószoba szomszédos télikert és erkély, fürdőszoba walk-in shower, káddal és WC-vel, plusz egy külön vendég WC-vel, minden beltéri ajtó készült csiszolt üveg, matt rozsdamentes acél szerelvények.

A nappaliban és a hálószobában egy emeleti fa deszka olajos kanadai juhar költözött. A bejárat, előszoba, konyha, fürdő, WC, erkély és télikert is csempézett a terrakotta csempe.

Modern márka felszerelt konyha jellemzői rengeteg tárolóhelyet mindkét oldalán emelkedett gránit munkalapok, jobbra mellette a kamra.

A nappali, két nagy tolóajtó vezet a teraszra, és egy gyönyörűen parkosított, jól karbantartott kert kis kerti tó, és kerti zöldségek és kerti és szerszámos fészer. Az üvegtető alatt a teraszon is támogatja a gránit oszlopok, amelyek viszont megvilágított a beépített állólámpák.

Emellett a bemenet a közösség tulajdonában van a apartmanházban lépcsőn saját külön bejáratú (input), amely csak a használt lakás tulajdonosai. A bejáratok vannak ellátva, rozsdamentes acél / üveg kupola.

Az apartman tartalmaz egy garázs, egy parkoló előtt. Az alagsorban van egy nagy csempézett mosókonyha ablakkal. A mosógép és szárító egy nagy közös mosókonyha (is csempés) áll rendelkezésre. A kerékpárok egy közös ciklus tároló áll rendelkezésre.

Mellett a kertben egy teljesen kidolgozott telken 415qm, amely azonnal épült egy vagy több családi ház, vagy hozhatók létre, és használható további kertben. Ez a telek is megvásárolható € 200.000.
Ár: 350.000 EUR VB