2011. június 2., csütörtök

Öröklakás Limburg Schafberg jutalékmentes * *

Öröklakás Limburg Schafberg * * jutalék mentes:
Az apartman található a népszerű lakóövezetében a hegyi juhok Limburger, a park-szerű létesítmény közvetlen közelében található. A kilátás az ablakból a számukra egy baumbegrünte kilátás nyílik a terület és a kórház. elérése óvoda és iskola is található, közelről is a bevásárlóközpont üzleti város "(Tegut, dm, Aldi), valamint a Limburg belváros mindössze 10 perc sétára található.
A hatoldalú házban van egy tiszta, száraz pince (az apt a pincében), és egy mosókonyha és a mosás vonalak a kertben. A lakás maga a 2. Stock és hála a tetőablak kell már csak a hálószobában, a folyamatos lejtőn. Ez a tétel 0,93 méterrel a föld felett, így bőven hely a fiókok vagy hasonló .
Idővel, vízvezetékek, villany, ablak és bejárati ajtó helyére (dupla biztonsági zár). A korábbi Öleinzelöfen váltották gáz kályhák, és ebben az összefüggésben, természetesen, kifejti a gázvezetékek. Csapok és WC-öt éves. A bojler váltotta egy évvel ezelőtt.
A nappali található, a nyugati oldalon, úgy, hogy látni a nap 15-től órát, mielőtt elmegy hinter'm hegyi juh. Korábban, úgy látszik, reggel a hálószobába, és nem sokkal később gyújtottak a konyhában a reggeli asztalra. Mellesleg, a keleti konyha ablak egy kiváltság, hogy a lakás. A többi apartmanok nincsenek ablakok ezen a ponton J
Másik előnye a ház helyzet, hogy a túlsó oldalán az útépítés, miközben nem a teljes déli napozást, amely elkerüli Aufhitzen a padláson.
Az elosztási mintegy 58,5 négyzetméter az egyes helyiségek viszonylag kiegyensúlyozottak. Konyha kamra kb 15 nm, nappali 18,5 nm, 16 nm hálószoba, fürdőszoba és előszoba 5qm 4 nm.
Bízunk benne, hogy a hívást.
Ár: 59.000 Ft VB