2011. június 30., csütörtök

Exkluzív 2 szobás tetőtéri lakás, beleértve garázs

Exkluzív 2 szobás tetőtéri lakás, beleértve garázs:
Leírás:

A csendes, mégis központi helyen található legfelső emeleten lakás lett felújítva, 2006-ban (beleértve a fürdőszobába) és szélesíteni. A kiterjesztett loft lehet használni, mint a hálószoba vagy a vendégszoba, ő is széles körű tárhelyet. A padló területe mintegy 30 négyzetméter, ezek meghatározott mellett életterét. A konyha nyitott, és 2006-ban egy új Nolte konyha (vagy E) eszközök rendelkezésre. A szív a lakás világos és tágas nappali nyújt zavartalan kilátás nyílik a Deister. A felújítás során a kiváló minőségű csempe és laminált használtak. Minden szobában a térd botok / Trempel alakították át a beépített szekrények.

Felszereltség:

Padló-és falburkolatok:
- Nappali, hálószoba vagy a gyerekszoba: Pine Laminált Parador
- Folyosó, konyha minőségi olasz csempe (kő)
- Fürdőszoba káddal, csempe, Villeroy & Boch
- Minden üvegajtó a nappaliban

Tartózkodási hely:

Nagyon csendes helyen a Cul de Sac. Vasút alatt érhető el csak 3 perc séta, továbbá a vásárlási lehetőségek, óvoda és iskola a környéken. A Bornumerwäldchen is pár percen belül, és ideális a rövid séták és a futás. A műút a B 65 2 min.

Egyéb:

Ingyenes parkolási lehetőség kívül a bejárati bejárati ajtó, és bőséges. A kapcsolódó garázs közvetlenül a ház mellett. Az apartman tartalmaz egy közös pool tároló.
Jelenleg a lakás bérbe. Alkalmas miatt kiváló állapotban tökéletes, mint egy befektetés. A háztartások mindig időszerű karbantartási kérik. Befektetések mindig menti először előtt kerül sor.
Ár: 72.900 Ft VB