2011. június 25., szombat

Dream ház Lüneburg

Dream ház Lüneburg:
Ez a csodálatosan található lakás van vágva nem csak nagy, de déli fekvésű, a maga nagyon világos és barátságos. A parkoló előtt a konyha terasz határolja egy kis kert pihenésre csábít nyáron.
Ideális 1-2 fő, nagy nappali, akik nem tarthatnak fenn hatalmas szárazföldi és még a kis királyság kertben az ajtó. Természetesen tartozik egy alagsori szoba, egy mosógép és egy nagy parkoló Megosztott alagsorban.

A trükk: akkor vagy bérelni a lakást, vagy vásárolni üres!

Fekvés Leírás

A házban található a "második vonal" a Lauenstein út. Ez hallható szinte nincs utca zaj, bár csak 10 perc sétára Lüneburg piacon. A közvetlenül szomszédos történelmi temető felvet egy kis park-szerű atomi szférában.
Akár azt szeretnénk, hogy tegyen egy sétát a városban gyalog, biciklizés, vagy autóval járnak vásárolni - ha tehetnék mind a három egy nap. És talál parkolóhelyet, vagy drága matrica nem kell aggódni: A "on-the-Nyitott parkoló" Y mi tulajdonunk!
Mutasd objektumot a térképen

Más

Lüneburg egy gyönyörű, teljesen megkímélte a háború, több mint 1000 éves város lakossága több mint 70.000 most fontos regionális központ és egyetemi város rengeteg étteremmel és kiskereskedelmi magán áldott. Ez a lehetőség a pénztárnál egy kis móka ...
A közvetlen autópálya kapcsolat a két autópálya biztosítja a mobilitás minden irányban -, vagy hogy a metronóm a közeli Hamburg (kb. 35 perc utazás), vagy az ICE a kényelmes, hosszú távú utazást.

De ki akar itt élni firstonce amint nem valahol máshol ...
Ár: 167.000 EUR VB