2011. június 30., csütörtök

* A Bizottság nélküli lakás hangulatú Biberach-Ummendorf

* A Bizottság nélküli lakás hangulatú Biberach-Ummendorf:
Leírás:
A stílusos és könnyen hozzáférhető helyeken található, modern és jól karbantartott apartmanházban a földszinten és az ideális egy idősebb házaspár, vagy egy, amely tulajdonít kivételes és elegáns élettér. Az ízlésesen berendezett szobákban található kellős közepén a Ummendorf. Csak néhány méterre található a buszmegálló és a főút található. A set-back helyét (központi, mégis csendes) nincs zaj a helyi forgalom. A közvetlen közelében van egy Radio-/Fernsehgeschäft, kávézó, állatorvosi gyakorlat, a virágbolt. Pékek, hentesek és éttermek a közelben.
Alaprajz és belső falak egyedi allokáció.
1994-es

Részletek az ingatlanról:
A méret a szobák kb 93 m2, 15 m2-es másodlagos területet. A helyiségek központi fekvésű és mégis nagyon csendes. Ummendorf található miatt infrastruktúra és a B30-gyors kapcsolatot, mindössze mintegy 5 km-re délre Biberach. A buszmegálló mindössze 1 percre a helyiségeket, nyilvános parkolóhelyek közvetlenül a ház előtt. Üzletek, orvosok és gyógyszertár gyalogosan.

Felszereltség:
A szobák nagyon elegáns. A bejárat és a konyha, fürdőszoba zuhany és a WC egy nagyon nemes, marmonierter gránit padló cikkben. A másik két szoba, van egy szép cseresznyefa parketta. Fogadása egy különleges hangulattal, a szobák egy felfüggesztett, a japán takaró, és egy gyönyörű japán ablakdísz. Röviden, terek pihenni!
Az új biztosítja kiváló minőségű ivóvíz softner.

Szobák érzi magát kényelmesen!

Michael Strehmann Tel.0176/20740773
Ár: 159.000 Ft