2011. június 4., szombat

*** Azt akarod, hogy összekapcsolják az ingatlan! ***

*** Azt akarod, hogy összekapcsolják az ingatlan! ***:
*** Azt akarod, hogy összekapcsolják az ingatlan! ***

Helyszín Leírás:
Essen a mintegy 580.000 lakosú legnagyobb városok itt: Németország. Ez a központja a Ruhr-vidék és a folyótól északra Ruhr. Ma, túl az élelmiszer-Krupp sok más nagyvállalatok, mint például az RWE AG, Evonik Industries, stb laknak. A város a maga ICE-pályaudvar és a regionális vasútállomás jól kapcsolódik a vasúti hálózathoz. Keresztül a város területén is vezet az A40, 42 és 52.Das kínált tárgy található a kerület Essen Altendorf. Altendorfer út része az út 231 átlépi a terület kelet-nyugati irányban. Fontos sugárút között, a város központjában, Essen, a város és a nyugati kerületi Borbeck szomszédos város Oberhausen. Tömegközlekedésben, a régi falu Essener Verkehrs-AG öt villamosvonal, három nap és három éjjel Busz-busz működik. A kerület három általános iskola. Mint középiskolai nyitotta 1972-ben, a régi falu utáni malom átfogó iskolai és szakmai üzleti iskola, az Erich-Brost-főiskolai tanár.

Leírás:
Ez a két szobás lakás, amelynek teljes alapterülete mintegy 52 négyzetméter hamarosan a tiéd! A lakás a 2. Emeletén egy lakóépület 8 lakóegységek és egy nappali és egy hálószoba, egy folyosó, egy tárolóhelyiség, egy konyha és egy fürdőszoba napok téve. Van is egy erkély, amely hozzáférhető a konyhából ist.Die lakás nem bérbe. Így Önnek lehetősége van ezt a lakást az önérdek vagy a tőkebefektetés a erwerben.Das kínált tárgy kizárásához. Ön tehát lehetősége van arra, ez a tulajdonság még a bíróság által meghatározott értékét piaci értéke 36500,00 € € vásárolni. Természetesen, bemutatjuk a piaci értéket jelentések ingyen. Örömmel tájékoztatjuk Önöket a folyamat kizárás, hívjon minket! Szolgáltatásaink ingyenesek a jutalék akkor természetesen!

Szolgáltatások:
Egy új ellátási kell számítani felújítások werden.Dies ablakok műanyag és isolierverglast.Die laminált padló, PVC vagy terveztek. A fürdőszoba az emeleten gefliest.Das természetes fénnyel megvilágított fürdőszobában egy padlóra szerelt WC-vel, mosdóval és egy Badewanne.Beheizt, a lakás egy gáz központi fűtés. A melegvíz-ellátás biztosítja a gázkazán.

Egyéb:
Ön további információt és dokumentációt, hogy az épület, kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot az ezen az oldalon Ha elküldi elérhetőségét és e-mail címe - mi elküldjük Önnek az összes információ és dokumentum, az e-mail cím - gyorsabb nem, elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért, hogy a mi csak részben tartalmas kapcsolattartást kérelmek feldolgozása können.Vielen érdeklődését! Szolgáltatásunk ingyenes!

Részvételi díj: nincs külön jelzés


Adatok
Ár: 25.550 €
Szobák: 2
Lakóterület: 52m ²
Telek területe: 729m ² a
Gyártási év: 1963


Ha érdekelt, kérjük használja a válasz űrlapot a jobb felső lap

Ez a hirdetés által beállított Immonet.de Ingatlan: 15523697

Forrás: http://www.immonet.de/nordrhein-westfalen/essen-etagenwohnung-kaufen-102157c1117-50.html


További információk ezt a hirdetést

Lenyomata hivatal

Ár: 25.550 Ft