2011. június 14., kedd

Világos 5-szoba duplex Long-ETW Etelsen Wedel-TOP BERENDEZÉSEK

Világos 5-szoba duplex Long-ETW-Wedel Etelsen TOP jellemzők:
DHH / ​​ETW az ingyenes magán! 4-5 szoba, konyha, fürdőszoba, ruhatár, kazánház, mosókonyha, erkély tároló, terasz, kis kert egy tó, fészer, zárt parkoló, lépcsők, előszoba
Alapterület mintegy 108 m²-es, közös lásd "Egyéb" (Megjegyzés: a vágásteljesítménnyel a legfelső emeleten az alapja a szoba nagyobb, mint az élő!). 1992-ben épült. Alacsony áramfogyasztás. felújított.
A világos és tágas duplex lakás, saját bejárattal található egy 2-családi ház, található egy kultúra, egy csendes Cul de sac.

1-jén Emeleten nappali, hálószoba, gyerekszoba, konyha, fürdőszoba, kazánház (gázfűtés), mosókonyha, előszoba és erkély istállót. A tetőtérben van 2 gyermek és egy vendég WC.
A lakás is van egy kis kert egy tó között (foglalat tó szűrők elérhető), terasz és nagy kert istállót és egy nagy, nagy zárt parkoló 2 autó részére, vagy lakókocsi teherautók, vagy ahonnan száraz az esőben az autó belép a házba.
Az egész lakás fel van szerelve. Ezek közé
Külső ablaktáblák és a napellenzők, erkély hozzáférést a nappali, hálószoba és gyerekszoba, erkély világítás és foglalat, az elektromos berendezések a Nolte felszerelt konyha 2009-ben felújított (önálló indukciós főzőlap, energiatakarékos berendezések), csempézett terület, mosókonyha és a szobák az első emeleten felszerelt szekrények, mennyezeti panelek emeleti, bükk lépcső a felső emeleten, fürdőszoba és dupla mosdó fürdőszoba bútorok, zuhanyzó és külön fürdőkád és nagy Velux ablakok hőszigetelt üveggel és elektromos. Külső ablaktáblák (felszerelve 2010), csempe-to-mennyezeti, padlófűtés.
Füstérzékelők, légkondicionáló egység, az 1. OG épült 2009-ben, valódi fa ajtók, fa és cserép emelet,
2 kaputelefon rendszerek, kültéri egységek és víz csatlakozások. Restaurált állapotban, jól karbantartott, a fa részek voltak festve kívül 2010 új.

VHS Ár kérésre
Ár: 108.000 EUR VB